Teknikträning

Teknikträning

Vecka 45 startar vi upp teknikträningen inomhus för barn födda 2005 – 2010. Teknikträningen är en allsidig träning som fokuserar på bollbehandling och individuell utveckling och där stort fokus är att arbeta med en egen boll under träningen.

Teknikträningen innehåller även Fotbollsworkout som är en träningsform som vänder sig till utövare i alla åldrar oberoende av tidigare erfarenheter. Träning av Fotbollsworkout utvecklar och förbättrar märkbart flera färdigheter som en fotbollsspelare har nytta av i matchsituationer. Träningen är symmetrisk, det vill säga att det övas lika mycket med båda fötterna och förflyttningar görs både till höger och vänster såväl framåt som bakåt och träningen sker till musik. Kursen innehåller alla delar i träningsprogrammet med övningar både individuellt och i grupp. Läs mera under. Sagt om kursen.

”Vår dotter uppskattat detta initiativ väldigt mycket. En stor anledning är att hon upplever sig sedd som individ på ett annat sätt än på träningarna i sitt lag.”

”Vill passa på att tacka för initiativet med workouten, vår dotter har fått mycket bättre bollkontroll sedan hon började.”

”Det har varit fantastisk roligt att se tjejernas utveckling och glädje att vara med på passen. Era instruktörer är väldigt omtyckta, mycket bra initiativ och bra jobbat!”

 

http://www.fotboll2000.se/ovningar/fotbollsworkout/

Träningslokal

Tollare kursgård. Vägbeskrivning hittar ni här

Träningsperiod

Period 1: Vecka 45-50

Period 2: Vecka 3-8

Grupper

15 barn/grupp

Vi har normalt en huvudinstruktör samt två ungdomsinstruktörer i alla våra grupper men det kan variera.