Fotbollsworkout

Vecka 45 startar vi upp fotbollsworkouten inomhus.

 

Fotbollsworkout är en allsidig fotbollsträning med musik där fokus är på individuell utveckling och där alla arbetar med en egen boll under hela träningen. Sagt om kursen.

”Vår dotter uppskattat detta initiativ väldigt mycket. En stor anledning är att hon upplever sig sedd som individ på ett annat sätt än på träningarna i sitt lag.”

”Vill passa på att tacka för initiativet med workouten, vår dotter har fått mycket bättre bollkontroll sedan hon började.”

”Det har varit fantastisk roligt att se tjejernas utveckling och glädje att vara med på passen. Instruktörerna är väldigt omtyckta, mycket bra initiativ och bra jobbat!”

Under 6 veckor på hösten och 6 veckor på våren kommer vi kunna erbjuda fotbollsworkout med Fotboll 2000:s träningsmetod. Fotbollsworkout är en träningsform som vänder sig till utövare i alla åldrar oberoende av tidigare erfarenheter. Träning av Fotbollsworkout utvecklar och förbättrar märkbart flera färdigheter som en fotbollsspelare har nytta av i matchsituationer. Träningen är symmetrisk, det vill säga att det övas lika mycket med båda fötterna och förflyttningar görs både till höger och vänster såväl framåt som bakåt och tränigen sker till musik. Kursen innehåller alla delar i träningsprogrammet med övningar både individuellt och i grupp. Läs mera under.

http://www.fotboll2000.se/ovningar/fotbollsworkout/

Träningslokal

Tollare kursgård. Vägbeskrivning hittar ni här

Träningsperiod

Period 1: Vecka 45-51

Period 3: Vecka 3-8