Läger

Barcelona Winter Camp 2016

Missa inte chansen till ditt livs roligaste fotbollsäventyr! Barcelona Winter Camp 2016 riktar sig till dig som vill träffa nya kompisar och utveckla dina fotbollskunskaper under träning av professionella tränare.

25-29 feb arrangerar Springlight Sport Academy tillsammans med Sports International ett träningsläger för flickor födda 2001/2002 i Barcelona. I programmet ingår 5 träningspass med internationella tränare och eventuellt 1 träningsmatch mot ett lokalt lag. En av dagarna besöker vi Camp Nou och ser på matchen FC Barcelona – Sevilla. Arenan är Europas största och publikkapaciteten är över 98 800 åskådare. Givetvis kan föräldrar följa med på resan och bo och träna på den toppmoderna anläggningen. Vi ser fram emot en fantastisk fotbollsresa med minnen för livet!

BWC

Program*

Dag 1 – Ankomst till Santa Susanna sent på kvällen.

Dag 2 – Introduktionsmöte för spelare och föräldrar. Träning för- och eftermiddag (2 x 1,5 tim).

Frukost – lunch – middag.

Dag 3 – Träning för- och eftermiddag (2 x 1,5 tim). Frukost – lunch – middag.

Dag 4 – Träning/Träningsmatch förmiddag (1 x 1,5 tim). La Liga match, FC Barcelona – Sevilla.

Frukost – lunch – middag.

Dag 5 – Ev. träningspass på förmiddagen (1×1,5 tim). Avresa. Frukost.

Träningspaket*

Logi i 2-4-bäddsrum med dusch, toalett och tv, 5 dagar/4 nätter.

Helpension

Flyg T/R Arlanda-Barcelona, transfer Barcelona flygplats – Santa Susanna t/r

5 st träningspass a 1,5h

Svenska ledare och engelsktalande tränare

Transfer till Camp Nou och matchbiljett

Barcelona Winter Camp T-shirt

*Arrangören reserverar sig för att programmet kan ändras. Exakta speldatum för La liga matcher sätts ganska tätt inpå matchdag. Matchen FC Barcelona – Sevilla spelas antingen lördag den 27 feb alt söndag den 28 mars.

* För medföljande föräldrar finns det träningsmöjligheter på anläggningens gym. Om det är flera tränarföräldrar som deltar på resan så finns det möjlighet att addera till tränarutbildning. Kontakta oss om det finns intresse för det.

Kostnader mm

7995 SEK/spelare

6995 SEK/medföljande resenär

Begränsat antal platser. Arrangören har rätt att ställa in resan vid för få anmälda.

 • Resan inriktar sig till flickor födda 01/02 men det kan även finnas möjlighet för flickor 00 och 03 att åka med beroende på den fysiska åldern.

V8. Torsdag den 25 feb – måndag den 29 feb.

Skicka in en intresseanmälan till info@springlight.se och berätta varför just du vill åka med.

 Santa Susanna

Barcelonaområdets absolut mest populära anläggning. Två helt nyanlagda konstgräsplaner precis utanför hotelldörren. Boendet är mycket fräscht med egen pool och bara 100 meter till stranden. Närheten till Barcelona (pendeltåg går flera gånger i timmen) gör att Santa Susanna är ett storslaget alternativ.

 • Fina konstgräsplaner
 • Utomhuspool
 • 100 m till stranden
 • 200 m till pendeltåget
 • Spa-anläggning
 • Rehabpool
 • Bastu
 • Jacuzzi
 • Tvättmöjligheter
 • Proffsig personal
 • Aktivitetsområde (pingis,biljard, airhockey m.m.)
 • Trevliga nöjen

Anläggning

Referenser

Barcelona Winter Camp 2016 arrangeras av Springlight Sport Academy och Sports International som tillsammans har mycket lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar och arrangera träningsläger. Ansvariga för resan och medföljande som ledare är Tomas Thernström och Michael Olsson som är grundare till företaget Springlight Sport Academy. Kontakta gärna någon av oss om ni vill veta mera om resan och programmet.

Daniel Larsson, Landvetter IF: Wow, vilken fotbollshelg! Nog det grymmaste jag varit med om som fotbollsledare hittills, då hela evenemanget var toppklass! Boende, arenan, atmosfären, stämningen och sist men inte minst ett fantastiskt gäng fotbollslag av högsta klass som borgade för tuffa matcher och högt tempo, Top Of The Line hela vägen (sagt om Springlights träningscamp som arrangeras varje november för flicklag 02 och 03).

Fotboll

Kenth Nilsson, Älta IF: För andra året i rad åkte vi till Spanien på träningsläger och denna gång fantastiska Santa Susanna. Anläggningen var perfekt med bra träningsmöjligheter och just att vi hade allt inom gångavstånd gjorde att hela vistelsen blev väldigt lyckad. Fantastisk service ifrån Sports international inför resan och vi är verkligen helnöjda!

Sports International

Kontaktuppgifter

Tomas Thernström, tomas.thernstrom@springlight.se, 0733 – 77 78 79

Michael Olsson, michael.olsson@springlight.se, 076 – 11 52 366