November 08:an – F17 (16-18 nov)

November 08:an startade 2013 med syfte att ge flera tjejlag möjlighet till bra matchträning under vintersäsongen. Första året genomfördes en helg med flera av Sveriges starkaste 02 lag men redan år två utökades med en helg för 03:or. Konceptet har utvecklats till att bli ett matchcamp där ambitiösa och starka tjejlag får möjlighet till matchträning utan resultaträkning under bästa förhållanden. Alla matcherna spelas inomhus på konstgräs i Kristinehamns Arena som är en modern multiarena. Gemensamt boende på vandrarhem nära arenan skapar även det bästa förutsättningar för att spelare och ledare får en fantastisk helg utanför plan också.

Under 2018 spelas November 08:an för F17 helgen den 16-18 november. November 08:an är en matchcamp för lag som spelar i de högsta serierna. Alla lag är garanterade 5 matcher

Matchinfo

Fre 16-21, Lör 08-20, Sön 08-16

6-8 lag och alla lag är garanterade 5 matcher. Speltid: ca 2 x 25 minuter. 11 manna.

FIFA:s regler gäller i tillämpliga delar. I övrigt enligt Svenska Fotbollförbundets regler.

Anmälan och upplysningar

Intresseanmälan mailas till: info@springlight.se

Lagavgift: 3000kr.

Deltagaravgift: 1495kr/person. I deltagaravgiften ingår boende på vandrarhem 3dagar/2nätter, helpension från middag på fredag kväll till lunch på söndag samt deltagande i cupen och inträde till Sanna badet. Inbetalning av spelaravgift senast den 1 oktober.

Anmälda lag 2018: Boo FF

Sagt om Novemebr 08:an

Wow, vilken fotbollshelg!

Nog det grymmaste jag varit med om som fotbollsledare, hittills, då hela evenemanget var toppklass! Boende, arenan, atmosfären, stämningen och sist men inte minst ett fantastiskt gäng fotbollslag av högsta klass som borgade för tuffa matcher och högt tempo, Top Of The Line hela vägen.

Daniel, tränare Landvetter F03